2011 m. rugpjūčio 7 d., sekmadienis

Marinuotos šparaginės pupelės

Savaitgalį dariau šparagines:
Marinatui: 2,5 litro vandens, 2stiklinės cukraus, 1,5 valgomojo šaukšto druskos, 0,25 stiklinės aliejaus(jei patinka, galima ir daugiau pilti), 1,5 stiklinės acto 9 %.
Nuplautas pupeles apkarpytais galiukais dėti 2 min. į verdantį vandenį, atvėsinti ir kišti jas į stiklainius.
Stiklainyje turėtų būti įmesta po kelis kvapiuosius ir karčiuosius pipiriukus, lauro lapas ir česnako galvutė.Užpilti verdančiu marinatu, užsukti stiklainius…ir žiemą mėgautis traškiu garnyru icon smile Šparaginių pupelių konservavimas
Sėkmės konservuojant!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą